Home

Wraps

Recept

30 minuten
526 Kcal
(per persoon)

Ingrediënten (twee personen)
80 gr magere kwark
1 teentje knoflook
5 ml citroensap
5 gr bieslook
150 gr rundergehakt
5 gr Tex-Mex kruiden
0,5 rode ui
1 rode puntpaprika
50 gr maïs
4 wraps (40 gr per stuk)
2 tomaten
50 gr ijsbergsla

Zo maak je het
Pers de knoflook en hak de bieslook fijn. Meng samen met het citroensap door de kwark. Voeg wat water toe om de saus wat dunner te maken.

Bak het gehakt rul en maak op smaak met de Tex-Mex kruiden.

Snijd de rode ui in halve ringen en bak een paar minuten mee.

Snijd de paprika in kleine stukjes en bak even mee.

Laat de maïs uitlekken en voeg toe aan het gehakt en laat even mee verwarmen.

Verwarm de wraps volgens de instructies op de verpakking.

Snijd de tomaten in plakjes.

Smeer de wraps in met de saus en verdeel vervolgens de ijsbergsla, tomaat en het gehaktmengsel erover. Rol de wraps op en zet de eventueel vast met een cocktailprikker.

Tips & Tricks
Je kan de frisse saus voor bij de fajitas ook maken met yoghurt als je geen kwark in huis hebt. Je hoeft dan geen water toe te voegen om de saus wat dunner te maken.

Tex-Mex kruiden kun je kant-en-klaar kopen in de winkel, maar ook heel goed zelf maken. Op deze pagina vertellen we je precies hoe je dat doet.