Kipcorn Wrap
Recept
35 minuten
508 Kcal
Ingrediƫnten (twee personen)
200 gr kipfilet
1 ei
10 gr bloem
30 gr panko
30 gr yoghurt
30 gr fritessaus
5 gr honing
5 gr mosterd
5 ml citroensap
40 gr komkommer
1 tomaat
1 rode ui
3 wraps (40 gr per stuk)
30 gr ijsbergsla
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de kipfilet in blokjes en bestrooi met wat peper en zout.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Klop het ei los in een kom en leg de bloem en panko op borden.
Rol de stukjes kipfilet achtereenvolgens door de bloem, het ei en de panko en verdeel ze over de bakplaat.
Bak de blokjes kipfilet in ongeveer 20 minuten gaar en krokant in de oven.
Maak een sausje van de yoghurt, fritessaus, honing en mosterd.
Maak op smaak met citroensap, peper en eventueel zout.
Snijd de komkommer en tomaat in plakken en de rode ui in kwartringen.
Verwarm de wraps volgens de instructie op de verpakking.
Besmeer de wraps met een laagje honing-mosterdsaus en beleg ze vervolgens met de ijsbergsla, komkommer, tomaat, ui en stukjes kip.
Verdeel de overgebleven saus erover en rol de wraps op.
Tips & Tricks
Als je ziet dat de kip te snel bruin wordt, zet de oven dan iets lager. Je wilt namelijk wel een lekker krokant laagje, maar geen droge kip.